Salvia divinorum plant

€ 20,00
Gross weight: 0,40 Kg
Dimensions (l,w,h): 15 x 12 x 10 cm
Description
Salvia Divinorum is een heilige plant die gebruikt bij genezingsrituelen door sjamanen om visioenen te krijgen en een vorm van helderziendheid op te wekken. De plant komt in het wild alleen voor in een klein gebied in Mexico.
Voor een ritueel worden 10 tot 30 verse bladeren gekauwd. Het sap wordt doorgeslikt. Het is zeer bitter en genereert visioenen in het donker. Effecten beginnen na 10-20 minuten en duren ongeveer 45 minuten.

In het westen roken mensen de bladeren om de psychoactieve eigenschappen te ervaren. Er zijn ook extracten op de markt verkrijgbaar. 

Deze plant is alleen beschikbaar als u een email stuurt. Het is beter om de plant zelf op te halen in plaats van verzenden. Controleer of deze plant legaal is in jouw land. In Nederland is de plant legaal en soms verkrijgbaar in smartshops in gedroogde vorm of als extract.

Salvia Divinorum is a sacred plant from Mexico used in healing rituals by shamans to generate visions and become clairvoyant. For this 10-30 leaves are chewed. The juice is swallowd. It's extremely bitter and generates visions in the dark. Effects start after 10-20 minutes and last for about 45 minutes.

It the west people also smoke the leaves to experience it's psychoactive properties.

This plant is only available if you send me an email. It's better to collect the plant yourself instead of shipping it. Please check if this plant is legal in your country. It's not possible to pay this plant by paypal In the Netherlands the plant is legal and sometimes available in smart shops in dried form or as an extract.