Clubmoss (Lycopodiella cernua) 10 gram

€ 7,00
Description

Wolfsklauw (Lycopodiella cernua)

Er zijn diverse alkaloiden aangetroffen in deze plant, waaronder nicotine. De plant wordt ook gerookt en zou het zelfde effect als marihuana hebben.

Een thee van de plant met drie halve limoenen wordt gebruikt om de menstruatie te stoppen.De plant wordt in alcoholische bitters ook gebruikt tegen impotentie. Vrouwen drinken thee van de plant om overmatige vaginale afscheiding te verhelpen. De plant wordt ook gebruikt voor magische doeleinden. De lokale naam van de plant amororman betekend leterlijk: Hij is meer dan een man. De plant is krachtiger dan een mens. Volgens een verkoopster kan je tegen de plant praten een stukje plant in een wit doekje wikkelen en met een spreuk over de schutting gooien van degene die je wat wilt aandoen. De plant wordt ook gebruikt om een ongewenste aanbidder af te weren en om de verhouding van je echtgenoot met zijn minnares kapot te maken. Je kunt je hiervoor insmeren met een aftreksel van de plant of de plant verstoppen in het huis van je belager. Er wordt gedacht dat als je je baad in een aftreksel van deze plant dat al je wensen uitkomen. Ook wordt de plant gebruikt om de geest van een overleden van je af te schudden.

Lycopodiella cernua (clubmoss)

There are various alkaloids found in the plant, including nicotine. The plant is also smoked has the same effect as marijuana.

A tea of the plant with three half limes is used to stop the menstruation.The plant is also used by men in alcoholic bitters against impotence. Women drink a tea from the plant as a remedy against excessive vaginal discharge. 

The plant is also used for magical purposes. The local name of the plant is amoroman and means: He is more than a man.The plant is more powerful than a man. According to a saleswoman at the market  you can talk a little to the plant and wrap it in a white piece of cloth and throw over the fence of the person you want to call whrat. It's empowering spells. The plant is considered dangerous.The plant is also used to ward off an unwanted suitor and is used to destroys the relationship between your husband and his mistress.

You can rub your body with an extract of the plant or hide the plant in the house of your enemy.

It is thought that if you bathe in a decoction of this plant is that all your wishes come true. 

The plant s also used to send the spirit of a deceased away.